Smörkräm
Hemligheten till att få till en bra smörkräm är vispningen. Det har jag lärt mig på senare tid. I början så vispade jag med elvisp i några minuter tills den började bli krämig liksom, tillsatte allting men det smakade just vad det heter SMÖR. Men nu mina
damer och herrar har jag lärt mig att man ska vispa JÄTTELÄNGE! Helst med en köksmaskin så kan du göra annat under tiden. Jag brukar vispa i ca 15 minuter för då försvinner smörsmsken och det tycker jag är ett plus. Den blir lätt och luftig, helt
underbar konsistens. Sen kan man smaksätta den med vad man vill. Jag brukar ha marshmallowfluff i (finns färdig burk att köpa i den amerikanska hyllan på ICA annars kan man göra en på samma sätt som man gör maräng), vit choklad eller vaniljsocker. Sedan
kan man ju variera sin smörkräm i oändlighet, allt efter smak och tycke.
Vit choklad smörkräm 🤩

Kommentarer